Over Ons

Over Cost Engineering

Cost Engineering Consultancy is sinds haar oprichting in 1996 een onafhankelijke en betrouwbare partner in projectbeheersing. Onze gediplomeerde adviseurs hebben talloze organisaties geholpen met het beheersen van uiteenlopende projecten in diverse industrieën.

 

De voornaamste expertisegebieden van Cost Engineering Consultancy zijn:

  • Dienstverlening (budgettering, kostenbeheersing, risicomanagement)
  • Software - Cleopatra Enterprise
  • Ontwikkeling van kostendata en -gegevens
  • Opleidingen en trainingen - de Cost Engineering Academy

Door het combineren van een solide kennis van projectbeheersing en de ontwikkeling van professionele software daarvoor, zijn wij in staat om organisaties een totaaloplossing te bieden voor al hun projecten.

Contact

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op! Telefonisch via 31 (0)78 620 09 10

of stuur een bericht via onze contactpagina.

Werken bij Cost Engineering - een bespreking in de meeting room

Werken bij Cost Engineering

Cost Engineering is een ambitieuze en snelgroeiende onderneming, met carrièremogelijkheden in verschillende vakgebieden. Aangezien projectbeheersing zowel de technische als economische aspecten van projecten bevat, bestaat ons team uit professionals met verschillende interesses, vaardigheden en achtergronden.

 

Door onze internationale klantenkring, biedt Cost Engineering een diverse en globaal georiënteerde werkervaring met meer dan genoeg kansen om je kennis te verdiepen en te verbreden. Je werkt samen met slimme en succesvolle collega’s aan uitdagende projecten, waarbij je gebruik maakt van de nieuwste methoden en technologieën.